Un plus de eleganta cu Scaune Chiavari

 

 

Daca esti in cautarea unor articole prin care sa infrumusetezi aspectul oricarei locatii, iti recomandam Scaunele Chiavari, cunoscute pentru eleganta si minimalismul lor.

Desi au fost inventate in 1807 de catre un designer italian, scaunele Chiavari sunt si astazi recunoscute pentru unicitatea lor. In functie de tematica evenimentului pe care il organizam, ne place sa ne jucam cu diverse accesorii, dar cel mai placut este faptul ca scaunele Chiavari arata sofisticate si elegante chiar si fara niciun accesoriu.

Dupa cum puteti observa, scaunele Chiavari sunt perfecte de folosit atat in interior cat si in exterior, la ceremonii, in sala de evenimente sau la evenimente desfasurate in aer liber. Inchiriem scaunele Chiavari pe alb si pe auriu pentru evenimente private sau corporate. Albul pur complementeaza o tematica cu nuante neutre sau accentueaza un decor cu accesorii colorate iar scaunele Chiavari aurii sunt cel mai des folosite cu accesorii glam precum sfesnice.

Daca urmeaza sa organizezi un eveniment, fie privat sau corporate, te invitam sa descoperi produsele noastre de inchiriat sau serviciile Tent 4 Event si sa ne contactezi pentru a te indruma spre conceptul perfect pentru evenimentul tau. Desi suntem din Brasov, obisnuim sa ne deplasam la evenimente in toata tara.

Echipa Tent 4 Event este mereu pregatita sa va indrume catre cea mai buna solutie dedicata evenimentului dumneavoastra.